Hold deg oppdatert

Vi holder deg oppdatert med nyttig informasjon fra bransjen.

Siste nytt

 • Havbruksnettverk Helgeland
  17/11/2021 - Havbruksnettverk Helgeland
  Havbruksnettverk Helgeland

  Havbruksnettverk Helgeland ble denne uken utnevnt som en av landets to første hub-noder i det nasjonale klyngeprogrammet.

  Les mer
 • Fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen på besøk.
  06/09/2021 - Havbruksnettverk Helgeland
  Fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen på besøk.

  I dag har vi hatt storfint besøk av fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen. Han fikk presentert Sentrum Næringshage og Havbruksnettverk Helgeland. Vår partner Mowi og medlemsbedrift Letsea holdt innlegg og fikk stille fiskeriministeren spørsmål. Det ble et veldig bra møte med gode diskusjoner.

  Les mer
 • KLP Trykktanken Havbruk i Nord
  23/08/2021 - Havbruksnettverk Helgeland
  KLP Trykktanken Havbruk i Nord

  Har du en idé, et utviklingsprosjekt i din etablerte bedrift, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte i din bransje eller ditt selskap?

   

  Da burde du melde deg på det digitale informasjonsmøtet onsdag 08. september kl 09.00 for mer informasjon om KLP Trykktanken Havbruk i Nord, hvordan Trykktanken vil gi forretningsideen et betydelig løft, hvorfor du bør sende inn søknad og hvordan du gjør det!

  Les mer
 • SENTRUM NÆRINGSHAGE SØKER BEDRIFTSRÅDGIVER/FORRETNINGSUTVIKLER
  05/07/2021 - Havbruksnettverk Helgeland
  SENTRUM NÆRINGSHAGE SØKER BEDRIFTSRÅDGIVER/FORRETNINGSUTVIKLER

  Sentrum Næringshage AS (SNH) er et innovasjons- og utviklingsselskap som skal bidra til vekst og utvikling for små- og mellomstore bedrifter på Helgeland. Vi ønsker å bidra til økt verdiskapning i næringslivet, bygge faglige nettverk og styrke kompetansemiljøene. SNH arbeider på oppdrag av Kommunal- og Moderniseringsdepartementet, SIVA og Nordland Fylkeskommune. Vi samarbeider også med kommunene på Helgeland, Innovasjon Norge og Forskningsrådet. Hovedkontoret ligger i Sandnessjøen, og vi jobber tett mot oppdretts- og leverandørindustrien på Helgeland.

  Les mer