Gå til hovedinnhold Gå til søk

Videocation

En tjeneste som gjør det enkelt for bedrifter og medarbeidere å få tilgang til oppdatert kunnskap fra norske fageksperter.

Videocation – Kursportal

Som målbedrift i Sentrum Næringshage får dere tilgang på kursportalen hos Videocation inkludert i avtalen.

Medlem i Havbruksnettverk Helgeland får tilgang til kursportalen for redusert pris, kr 250,- eks MVA, pr mnd.

Hva er Videocation?
Videocation er en abonnementstjeneste for korte og effektive videokurs. Vi har samlet landets ledende eksperter innen en rekke fagområder – med kurs innen teknologi, ledelse, økonomi og personlig utvikling. Hvert kurs er delt inn i korte leksjoner på rundt 4 minutter, slik at man enkelt kan tilegne seg ny og oppdatert kompetanse hvor og når det passer. Vi er opptatt av at du skal lære mer og betale mindre.

Vi tror kunnskap har kraft til å forandre. Snu underskudd til overskudd. Starte nye karrierer. Skape nye vinnere. Derfor jobber vi for at alle skal ha mulighet til å lære av de beste, med den beste teknologien og den beste pedagogikken.

Hvorfor velge Videocation

  • Nyt friheten av å lære når det passer for deg. Ta én leksjon om dagen, eller ta hele kurset på en gang. Én leksjon er omtrent 4 minutter. 4 minutter hver dag blir 25 timer på et år. Finn ditt eget tempo, og tenk hva det kan gjøre for å utvikle din kompetanse.

  • Det er forsket mye på læringsutbytte fra nettkurs i forhold til tradisjonelle kurs i klasserom. Resultatet viser at nettkurs er like bra eller bedre. I tillegg sparer bedriften mye på reisekostnader og tapt arbeidstid. Kursene er også mye billigere.

  • Forskning viser at læringsutbytte fra nettkurs er minst like bra, og ofte bedre, enn tradisjonelle kurs i klasserom. Profesjonelle videokurs sparer virksomheten for betydelige kostnader knyttet til kursavgifter, reise og opphold, samt tapt arbeidstid.

  • Ha full kontroll på administrasjon av brukere, hvilke kurs de tar og resultatet av disse.

  • Video av høyeste kvalitet gjør at du ikke går glipp av en eneste detalj. Kursene er produsert i moderne 4K-studio med avansert produksjonsprogramvare.

  • Vi har tett dialog med våre kunder og bransjeeskperter. Basert på forslag fra dem produserer vi to nye kurs i uka som vil være relevante for dine medarbeidere.

  • Vi er trygge på at du blir fornøyd med tjenesten. Blir du ikke det kan du si opp abonnementet når som helst og vi stiller ingen spørsmål.

  • Alle kursene er laget i samarbeid med bransjeeksperter – personer som har brukt tusenvis av timer på å tilegne seg teoretisk og praktisk kunnskap på et avgrenset område. Kursbevis kommer signert av kursholder.