Gå til hovedinnhold Gå til søk

VÅG å ta muligheten, VÅG å gå utenfor komfortsonen, VÅG å utfordre deg! VÅG - En kvinnedagsmarkering for likestilling og lederskap.

Sentrum Næringshage med partnere arrangerer 8.mars 2024 en inspirasjons-workshop og konsert med Eva Weel Skram i Sandnessjøen

Våg å ta muligheten, våg å gå utenfor komfortsonen, våg å utfordre deg!

VÅG skal inspirere og motivere alle til å følge sine ambisjoner og drømmer. La oss sammen bryte ned stereotyper og våge å utfordre fordommer, og skape et samfunn der alle kan være seg selv.

Å satse på kvinner i arbeidslivet er ikke bare nøkkelen til likestilling, det er også avgjørende for en bærekraftig utvikling. Kvinner er sentrale i å nå FNs klimamål, og derfor er det på høy tid å gi dem den plassen de fortjener.

Kvinner i ledelse. Våg å bli en leder og våg å ansett kvinnelige ledere. Norge er det første landet i verden som har bestemt og skal gradvis innføre for alle mellomstore og store selskaper at de skal ha minst 40% kjønnsbalanse i styret. Innfasingen starter allerede i 2024 med 8000 selskaper.

VÅG å være med oss, fordi likhet og lederskap er nøkkelen til en sterkere, mer inkluderende verden for alle.

 

Foredragsholdere:

Silje Landevåg – Gründer og investor. Våge, vinne & vokse!

Silje er en lidenskapelig forretningskvinne som trigges av mål og utvikling. Derfor inneholder foredraget også flere konkrete råd til deg som ønsker fremgang. Silje deler alt fra business tips innen økonomi, markedsføring og gründerskap, til hvordan takle motgang, ha et rått mindset og ikke minst, hvordan skape både trivsel på arbeidsplassen og vinnerkultur. Det siste er hun svært opptatt av. Du kan komme et stykke alene, men sammen kan du nå langt.

 

Sonja Djønne – Gründer av Heymat – en gründerhistorie fra Helgeland.

Ut i verden – og velkommen «Heymat». Sonja Djønne har en lidenskap for interiør og design, og hennes evne til å kombinere disse interessene med funksjonalitet og kvalitet har vært nøkkelen til Heymats suksess. Heymat har mottatt flere nasjonale og internasjonale priser og utmerkelser for sine produkter, og oppnådd stor suksess både nasjonalt og internasjonalt, med salg i land som Norge, Sverige, Tyskland, USA, Japan, Sør-Korea, Island, Sveits og flere andre. Sonja Djønne har vist seg å være en entreprenør og gründer, selv om hun ikke alltid så seg selv i den rollen. Hun har en positiv innstilling til gründerskap og oppmuntrer andre til å følge sine drømmer og ta sjanser.

 

Sven Jørund Kolstø – Gründer og daglig leder i firmaet OptoScale.

Sven er en forkjemper for likestilling og mangfold som setter søkelyset på viktig tematikk i arbeidslivet. Sven Jørund har jobbet målrettet med å rekruttere kvinner. Hans tanke var at når du først har fått én kvinne med på laget, vil det være lettere å rekruttere flere. Nå består ledergruppen av 60% kvinner.

 

Anne Line Flatøy – Dagligleder Bohus Sandnessjøen

Anne Line er ei dame som kan å lede. Hvordan har reisen til å eie og drive Norges fineste Bohus butikk vært? Hvordan er det å være leder og lykkes? Hun og teamet hennes mottok i høst pris for årets Bohus-butikk i Norge. Der kundebehandling sto for grunnlaget av prisen.
Anne Line har kundebehandling i fokus og er opptatt av godt arbeidsmiljø. Hva er viktig da?

Kjøp billetter her

Facebook arrangement