Gå til hovedinnhold Gå til søk

VIDEOCATION.NO – NORGES LEDENDE DIGITALE LÆRINGSPLATTFORM

Havbruksnettverk Helgeland tilbyr nå Videocation.no – Norges ledende digitale læringsplattform til rabattert pris for våre medlemmer. Dette er en tjeneste som gjør det enkelt for bedrifter og medarbeidere å få tilgang til oppdatert kunnskap fra norske fageksperter.

På samme måte som de store strømmetjenestene har revolusjonert film- og musikkindustrien, ønsker Videocation å senke terskelen for læring slik at du får tilgang til et stort bibliotek og ressursbank av videokurs til en lav sum per måned.

Videocation tror kunnskap har kraft til å forandre. Snu underskudd til overskudd. Starte nye karrierer. Skape nye vinnere. Derfor jobber Videocation for at alle skal ha mulighet til å lære av de beste, med den beste teknologien og den beste pedagogikken.

Videocation er en abonnementstjeneste for korte og effektive videokurs og har samlet landets ledende eksperter innen en rekke fagområder – med kurs innen teknologi, ledelse, økonomi og personlig utvikling. Hvert kurs er delt inn i korte leksjoner på rundt 4 minutter, slik at man enkelt kan tilegne seg ny og oppdatert kompetanse hvor og når det passer. Vi er opptatt av at du skal lære mer og betale mindre.

Klikk her for å mere informasjon og registrering for medlemspris.